Arrow
Arrow
Slider

Heb je een verlangen om meer in verbinding te komen met jouw pure natuurlijke wijsheid en zodoende meer in contact te leven met het ritme van natuur?

In 2019 organiseren we naast onze vertrouwde, unieke True Nature weekenden nu ook een jaarcyclus: True Nature 4 seizoenen.
Rond de overgang naar een nieuw seizoen komen we vier weekenden, verspreid over het jaar, met een vaste groep samen op een prachtige plek in de natuur.

True nature 4

Ieder seizoen heeft haar eigen karakter, kleur, tempo en kwaliteit.
Ontwikkeling, groei, expansie, bloei, rijpheid, loslaten en verstilling zijn enkele waarden die we in de natuur kunnen zien en voelen.
Het aan den lijve ervaren van de eigenheid en de veranderlijkheid van elk seizoen, kan jou diepgaand inzicht geven voor een meer ritmisch en harmonieus leven.

In deze jaarcyclus gaan we met de seizoenen meebewegen, de eigenschappen ervaren, de aard ervan in ons wezen voelen, we laten ons spiegelen en gaan werken met rituelen.

De aanwezigheid en de geluiden van de natuur, de akoestische muziek, de oefeningen en sharings, de klanken van onze stem, maar ook de Medicijnplant Ayahuasca zal ons helpen met het verdiepen en ten volste beleven van deze ontdekkingsreis. Vast onderdeel van het programma is in elk weekend 2 maal een ayahuasca ceremonie die de avond en nacht ingaat.

Praktisch
We verbinden en verdiepen ons voor het jaar 2019 met een vaste groep van maximaal 10 personen. Je geeft bij aanmelding voor deze cyclus een commitment voor alle 4 de weekenden. Tussentijds instromen is dus niet mogelijk en bij voortijdige opzegging is er geen restitutie van betaalde bedragen.

De vergoeding voor de cyclus bedraagt € 1.400,- (Indien gewenst kan in 2 termijnen betaald worden). Te voldoen vóór aanvang van het eerste weekend.
Geen aanvullende kosten. Uiteraard is een factuur mogelijk.

Data
29 – 31 maart 2019 Lente
21 – 23 juni 2019 Zomer
27 – 29 september 2019 Herfst
6 – 8 december 2019 Winter

De weekenden starten vrijdagmiddag om 12.30 uur en eindigen de zondag rond 15.00 uur.

Locatie
Een unieke plek in de natuur in Brabant. Afhankelijk van het weer zullen we gedurende de verschillende onderdelen van het weekend (slapen, ceremonies, rituelen…) binnen of buiten zijn. In ieder geval gaan we zo veel mogelijk “back to basics”, terug naar onze oorspronkelijke staat van zijn.

Tot slot
Echt een unieke ervaring om met hulp van de verbindende kracht van de groep in jezelf de diepte te ervaren en werkelijk contact te maken met jouw eigen True Nature door alle seizoenen heen.

Paulien en Bert

+ Al sinds 2016 organiseren Paulien en Bert True Nature; 3 daagse retreats waarin je met hulp van de puurheid, eenvoud en rijkdom van de natuur je gaat verbinden met je eigen pure natuur, jouw eigen True Nature.

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron