Arrow
Arrow
Slider

Ayahuasca is wat wij we noemen ‘het medicijn van het hart’ en komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Ayahuasca betekent letterlijk plant van de ziel. Indianenvolken uit het Amazonegebied gebruiken deze drank al eeuwenlang in hun natuurrituelen. Ze zien de ayahuasca als het belangrijkste medicijn van het oerwoud.

Ayahuasca gaat voor ons over de wijsheid van de natuur. Ayahuasca is een plant met ongekende krachten en vermogens. Door het innemen van de ayahuasca verbinden we deze wijsheid van de natuur met de wijsheid van ons lichaam en onze ziel. Je gaat in dit magische veld een helende reis maken.

Door het drinken van de Ayahuasca ga je een reis maken naar de diepere lagen in jouzelf, jouw ‘onderbewustzijn’. Je krijgt toegang  tot ervaringen, gevoelens, trauma’s die onbewust zijn of bewust zijn weggestopt. Oude emoties, trauma’s en gedragspatronen kunnen in de reis diepe inzichten geven. Je zicht geven op het grotere geheel, op wie je oorspronkelijk bent en hoe jij jouw zielenpad kan lopen. Dit kan als erg intens en als bijzonder en groots ervaren worden.

Wij geloven dat een reis met ayahuasca jou diep thuis kan laten komen, inzichten geeft, heling brengt. Die we vaak niet met ons verstand begrijpen maar in ons diep weten volledig snappen. Je mag vertrouwen dat ayahuasca jou precies geeft wat je op dat moment aan inzichten en heling nodig hebt.

 

 

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron